Kétszeres pénzt kaszálhatunk, ha visszavágunk az albánoknak

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. október 9., szombat 14:44
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. október 9., szombat 14:44

Szombaton kora este Svédország Koszovót fogadja. A házigazda a spanyolok legyőzése után kikapott a görögöktől, ez nagyon nem volt bent a pakliban. Jelenleg a csoport 2. helyén tanyáznak. Koszovó eddig hektikusan teljesít, egyetlen sikerét a grúzoknál aratták. Fordított felállásban sima északi siker született – ma sem várunk mást, a handis H már 1.9 körül fizet.

Este a dánok Moldovába utaznak. A két válogatott között óriási a differencia, és ez a tabellán is tisztán látszik. A piros-fehérek még gólt sem kaptak… A 2-0-ás hendi simán benne van a meccsben, amely 1.9-es szorzó körül mozog az irodáknál.

A magyar válogatott elrontotta a szeptembert, szombaton Albánia ellen kellene javítania a Rossi-legénységnek, a közönség támogatása nélkül. A balkáni gárda jelenleg a 2. az I-jelű hatosban, miután a mink után San Marinót is legyőzte. Ma visszavágunk az idegenbeli vereségért, és dupla pénzért nyeretjük Sallaiékat!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz