A szlovák sajtó keményen nekimegy a padlót fogott válogatottnak: „Katasztrófa Málta ellen, szörnyű első félidő, újabb pofon” - videó

A szlovák válogatott nem a legsikeresebb időszakát éli. Három napon belül játszott döntetlent világbajnoki selejtezőn Ciprussal és Máltával, a csoport két leggyengébb csapatával.
Privacsek András 2021. március 28., vasárnap 11:21
A szlovák válogatott nem a legsikeresebb időszakát éli. Három napon belül játszott döntetlent világbajnoki selejtezőn Ciprussal és Máltával, a csoport két leggyengébb csapatával.
Szerző: Privacsek András 2021. március 28., vasárnap 11:21

A szlovák sajtó nem kíméli a szlovák válogatottat a Málta elleni 2-2 után.

„A döntetlen Málta ellen felér egy katasztrófával” - írja a sportnet.sme.sk. A lap hozzáteszi, hogy a Ciprus és Málta ellen betervezett hat pont helyet kettővel áll a csoport negyedik helyén a válogatott.

Hatalmas sokként számol be a mérkőzésről a sport.aktuality.sk. A lap azt írja, Málta 20 perc alatt szerzett két góljával sokkolta a szlovák válogatottat és ugyan a második félidőben sikerült elkerülni a teljes megsemmisülést, de a 2-2-re senki nem lehet büszke.

A portál nem fukarkodott a negatív jelzőkkel, amikor osztályozta a futballistákat. Juraj Kuckáról, a Parma légiósáról például azt írják, hogy "alig jutott labdához, az indításai pontatlanok voltak, hiányzott belőle a kreativitás. Az év játékosa szavazáson második lett, de ezzel a teljesítménnyel még az első tízbe sem fért volna bele." Kucka az 1-től 10-ig terjedő skálán 2-es osztályzatot kapott, ahogy több csapattársa is.

Olvastad már?
Vb-selejtezők: Luxemburg ellen égtek az írek, Málta csúnyán megtréfálta a szlovákokat - eredmények, videók
Az európai vb-selejtezősorozat második napján Luxemburg meglepetésre 1-0-ra nyert Írország vendégeként, míg a szlovákok odahaza csak döntetlent értek el Málta ellen.
Elolvasom

Stefan Tarkovic, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya így értékelte a találkozót:

- Jól kezdtünk, de aztán katasztrofális egyéni hibák után az ellenfél megbüntetett minket. Sikerült a második félidőben az egyenlítés, de a fordítás már nem jött össze. El kell gondolkodnunk a játékosok minőségén, hiszen a pályán az dönt. Nem akarok kifogásokat keresni, de kilenc játékosunk hiányzott.

A sport24.pluska.sk beszámolója szerint Ciprus után újabb pofont kaptak a szlovák játékosok, utalva arra, hogy három napon belül Ciprust és Máltát sem tudták legyőzni Skrniarék. Szlovákia kedden az eddig hibátlan orosz válogatottal játszik majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz