U19: Olaszok elleni vereséggel kezdett a magyar válogatott

A magyar U19-es válogatott Olaszország ellen kezdte meg szereplését a jereváni Eb-selejtező tornán. Több helyzetünk is volt, de sajnos ezek mind kimaradtak.
Privacsek András 2016. november 10., csütörtök 15:50
A magyar U19-es válogatott Olaszország ellen kezdte meg szereplését a jereváni Eb-selejtező tornán. Több helyzetünk is volt, de sajnos ezek mind kimaradtak.
Szerző: Privacsek András 2016. november 10., csütörtök 15:50

Egy kihagyott magyar 11-essel kezdődött az U19-es válogatottunk olaszok elleni Eb-selejtezője Jerevánban. Csernik harcolt ki büntetőt, de Takács lövését védte a kapus. Ezt követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A 17. percben Bíró csapott le egy rossz hazaadásra, bevitte a labdát a 16-oson belülre, de a kapus lábbal védett. Nem sokkal később Vogyicska 22 méteres tekerését ütötte ki Del Favero. Az olaszok oldaláról Cutrone előtt adódott két helyzet az első félidőben, de nem járt sikerrel. A szünet előtt azonban 11-eshez jutott Olaszország, miután Szalai kezezett, a büntetőt azonban Demjén bravúrral kiütötte.

A második félidő olasz-helyzettel kezdődött, a kapujából rossz ütemben kijövő Demjénen átemelték a labdát, de az szerencsére mellé gurult.  Nem sokkal később Locatelli szabadrúgását ütötte szögletre a kapusunk.

A játékrész közepén vezetést szereztek az olaszok: Demjén még védett egy távoli lövést, de pont középre ütötte a labdát, amit Cutrone közelről a hálóba pofozott. A hajrában Vogyicskának volt egy újabb jó lövése, de 19 méteres próbálkozását a kapus bravúrral kiszedte.

Michael Boris csapata tehát vereséggel kezdte selejtező tornát. A csoport másik meccsén: Svájc - Örményország 4-0. A csoportból az első két helyezett jut tovább a tavaszi elitkörbe, valamint a 13 csoport legjobb harmadik helyezettje.

Szombaton 15 órától Svájc lesz az ellenfél, jövő kedden, 12.00 órakor pedig Örményország fiataljai várnak a mieinkre.

Magyarország U19 – Olaszország U19 0-1 (Cutrone 70.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz