Fotó: mlsz.hu

U19-es válogatott: Háromból három vereség - kaptunk egy négyest az utolsó meccsen

U19-es válogatottunk a montenegróiakkal szemben is alulmaradt a szabadkai tornán.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 13., szerda 20:01
Fotó: mlsz.hu
U19-es válogatottunk a montenegróiakkal szemben is alulmaradt a szabadkai tornán.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 13., szerda 20:01

A szerbektől és a franciáktól elszenvedett kétgólos vereséget után az első fordulóban a franciákat legyőző Montenegró volt korosztályos együttesünk ellenfele a Vilotic-tornán.

A 19. percben Pécsi Ármin a 16-oson kívül kézzel megfogott egy előreívelt labdát, a játékvezető azonnali piros lappal kiállította a kapusunkat.

Emberhátrányban megváltozott a játék képe, és bár kidolgozott helyzetekből nem veszélyeztetett az ellenfél, három pontrúgásból (két szögletből és egy oldalszabadrúgásból) három gólt szerezve eldőlt a mérkőzés. A montenegróiak a szünet után is szereztek egy gólt, és 4-0-ra megnyerték a találkozót - írja az mlsz.hu.

A magyar válogatott legközelebb október közepén lép pályára a lettországi Eb-selejtező minitornán, ahol a házigazdák mellett a gibraltári és a norvég együttes lesz az ellenfele.

– Nagyon csalódott vagyok, mert mind a három mérkőzésben sokkal több volt, mint amit végül kihoztunk belőle. Elképesztő hibákat vétettünk a torna során, ma egy korai kiállítással hoztuk nehéz helyzetbe saját magunkat, majd egy negyedórás rövidzárlat el is döntötte a meccset: három pontrúgásból három gólt kaptunk. Ennél több van ebben a csapatban, ezt az előző négy mérkőzés egyes periódusaiban meg is mutatták a játékosaim, de ahhoz, hogy elérjük a célunkat, és továbbjussunk az októberi Eb-selejtező csoportból, mindenkitől sokkal összeszedettebb teljesítmény és nagyobb odafigyelés szükséges – mondta a találkozót követően Babó Levente szövetségi edző.

Vilotic-torna, 3. forduló:

Montenegró-Magyarország 4-0 (3-0)
Magyarország: Pécsi Ármin - Komlósi Bence (Ferencsik Bálint, 83.), Kocsis Gergely, Umathum Ádám (Cibla Flórián, 37.) - Bodnár Gergő, Vingler László (Tóth Alex, 56.), Okeke Michael (Mohos Barnabás, 83.), Kovács Patrik (Almássy Levente, 37.) - Huszár Marcell (Pesti Zoltán, 37.), Klausz Milán (Gyetván Márk, 18.), Szvoboda Dániel (Vas Bence, 60.)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz