Lemondta a válogatott edzőtáborát az NB I-es játékos

A Budapest Honvéd középpályása, Banó-Szabó Bence kihagyja az U21-es válogatott háromnapos edzőtáborozását, mivel a következő napokban szeretne a klubjára koncentrálni.
Csakfoci Admin 2020. február 24., hétfő 20:33
A Budapest Honvéd középpályása, Banó-Szabó Bence kihagyja az U21-es válogatott háromnapos edzőtáborozását, mivel a következő napokban szeretne a klubjára koncentrálni.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 24., hétfő 20:33

A magyar U21-es válogatott márciusban játssza első idei felkészülési mérkőzéseit, március 26-án a finnekkel, március 30-án az oroszokkal méri össze tudását Spanyolországban. Ezt megelőzően a Gera Zoltán vezette szakmai stáb háromnapos edzőtábort tart a bő keret tagjainak.

A bő keretbe meghívót kapott a Honvéd fiatal középpályása, Banó-Szabó Bence is, azonban a játékos és a klubja arra kérte a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy

ezúttal kivételesen tekintsen el a 20 esztendős labdarúgó szerepeltetésétől, aki ezekben a napokban szeretne arra koncentrálni, hogy stabil helyet vívjon ki magának a klubjában,

ha pedig rendszeresen játszik a Honvédban, az a válogatottbeli teljesítményére is pozitív hatással lehet - írja a honvedfc.hu.

Az U21-es válogatott kerete

Kapusok: Varga Ádám (Duna-Aszfalt), Hutvágner Gergely (Siófok)

Védők: Varjas Zoltán (Komárno), Kovács Krisztián (Győri ETO), Szűcs Kornél (DVTK), Tóth Bence (Vasas), Gergényi Bence (FC Lendva), Deutsch László (Puskás Akadémia), Huszti András (Puskás Akadémia), Hinora Kristóf (Vasas)

Középpályások: Csonka András (Ferencváros), Hidi Sándor (Vasas), Kovács Milán (Vasas), Szánthó Regő (Ferencváros), Kovácsréti Márk (Kisvárda)

Támadók: Skribek Alen (Budafok), Szabó Levente (Budaörs), Kiss Tamás (DVTK), Szabó Máté (Budafok), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz