Ifi BL: A hajrában kihagyott 11-es okozta a magyar csapat vesztét

Az ifjúsági Bajnokok Ligája visszavágóján az Illés Akadémia-Haladás 3-3-as döntetlent játszott a fehérorosz FC Minszkkel, így nem jutott a legjobb 16 közé.
Privacsek András 2018. október 24., szerda 20:03
Az ifjúsági Bajnokok Ligája visszavágóján az Illés Akadémia-Haladás 3-3-as döntetlent játszott a fehérorosz FC Minszkkel, így nem jutott a legjobb 16 közé.
Szerző: Privacsek András 2018. október 24., szerda 20:03

A 14. percben Balogh bal oldali beadását Kovalovszki hét méterről a jobb sarokba fejelte (1-0) - írja a haladas.hu. Két perc múlva a védőkről lepattanó labdát Horváth Márk 24 méterről a dermedten álló kapus mellett a bal felső sarokba bombázott (2-0). A 22. percben Kiss Ágoston védte Selieznau lövését, a kipattanót Zherdzeu Hleb lőtte a hálóba (2-1). Bő fél óra elteltével egy kontra után öt a kettő ellen vezethetett támadást az Illés Akadémia, Keresztes bal oldali beadását Tóth-Gábor hat méterről fejelte a bal sarokba (3-1)

Szünet után az 52. percben Hruezheuski utolsó emberként szabálytalankodott, megkapta második sárga lapját – s így egyúttal a pirosat is. A minszkiek nem adták fel, de a vasiak sem ültek rá az eredményre – élvezetes volt a meccs. A 70. percben aztán Pryschepa éles szögből szépített (3-2). A vasi csapat kapujához szegezte ellenfelét, sorra vezette támadásait. A 84. percben Edelényit buktatták a tizenhatoson belül, Tóth-Gábor Kristóf büntetőjét Pryshyvalka kivédte. Ezután Edelényi 11 méterről leadott lövését védte bravúrral a fehérorosz kapus. A 91. percben pedig Krapiunitski egyenlített (3-3), így a fehéroroszok jutottak tovább 4-3-as összesítéssel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz