Storck visszavárja az NB I-be a Gyirmótot

A szövetségi kapitány meglátogatta az NB I kiesőjét, amelynek stadionja fontos szerepet tölthet be a jövőben is.
Mokány Lajos 2017. május 20., szombat 7:47
A szövetségi kapitány meglátogatta az NB I kiesőjét, amelynek stadionja fontos szerepet tölthet be a jövőben is.
Szerző: Mokány Lajos 2017. május 20., szombat 7:47

Bernd Storck a napokban ellátogatott az NB I-es klubokhoz, pénteken Gyirmóton járt. A kapitány korábban hangsúlyozta, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy a szövetség és a klubok még szorosabban tudjanak együtt dolgozni. A látogatás célja, hogy így részletesebben tudja ismertetni a jövőt illető elképzeléseit. Pénteken Gyirmóton a magyar labdarúgók fizikai állapotának fejlesztéséről beszélt. Kifejtette, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség egy egységes mérési rendszert akar bevezetni az NB I-es és az NB II-es csapatoknál. Olyan fizikai felméréseket szeretnének elvégeztetni, amelyeket a válogatott összetartásokon is használnak Telkiben. Folyamatos adat és információ cserét terveznek a szövetség és a klubok között. Ennek a módszernek a részleteiről pedig május végén Telkiben tartanak is majd egy előadást, a csapatok erőnléti szakembereinek.

A jó hangulatú gyirmóti megbeszélésen Bernd Strock elismerően beszélt a klubról és a létesítményről. Kiemelte, hogy példaértékű a klub tulajdonosainak elhivatottsága és az a financiális szerepvállalás, amelyet a Horváth-testvérek végeznek. Megemlítette, hogy nagyon színvonalas válogatott mérkőzések helyszíne volt az Alcufer Stadion és szeretné, ha ez így folytatódna. Szóba került a gyirmóti utánpótlás helyzete és a Gyirmót SE Győr csapatainak jövőképe. A magyar válogatott szövetségi kapitánya végezetül sok sikert kívánt a klubnak és elmondta, hogy visszavárja a Gyirmót FC Győr csapatát az első osztályba.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz