NB II: Összeveszett az edzőjével, majd Gyirmótra távozott a Haladás támadója

Kicsivel több, mint egy hónap után távozott a Szombathelyi Haladás támadója, Simon András, aki a szintén az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrben folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 1., szombat 18:33
Kicsivel több, mint egy hónap után távozott a Szombathelyi Haladás támadója, Simon András, aki a szintén az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrben folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 1., szombat 18:33

Simon András egyike volt a három nyári új Haladás-futballistának, a csatárt június 24-én igazolta le a szombathelyi együttes. A 30 éves támadó két évre írt alá. Játszott a felkészülési mérkőzéseken zömén is, azonban bajnokin már biztosan nem lép pályára zöld-fehérben: a szintén NB II-es Gyirmótra szerződött.

- Simon András a szerda délutáni edzésen többszörös figyelmeztetés ellenére nem csinálta amit az edző kért, majd bezavarták az öltözőbe - kezdte a klubhonlapnak Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretne felbontani szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen... - azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton....

Úgy érzem cserbenhagyta a szurkolókat, társait és a szakmai stábot, másrészt nem értem azt sem, hogy a szerda esti ankétra miért jött el.

Nem tartom korrekt dolognak a lépését és bár megtehetettem volna, hogy itt tartom, nem ezt tettem. Olyan játékoshoz nem ragaszkodunk, aki menni akar. Hogy érkezik-e helyére valaki? Az átigazolási szezon szeptember közepéig tart, bármi előfordulhat.

Közben a Gyirmót hivatalos oldalán bejelentette Simon szerződtetését, aki kétéves megállapodást írt alá régi-új klubjánál, ahol már 2015 és 2018 között 2 és fél éven keresztül már szerepelt.

- Örülök, hogy Gyirmótra igazolhattam, hiszen már az első itteni időszakban is jól éreztem itt magam, csupa jó emlékem van a klubról. A vezetőedző személye is fontos volt a döntés meghozatalakor, hiszen korábban már dolgoztunk együtt, ismerem a stábot, valamint sokakat a klubból. Bízom benne, hogy sikeres szezont tudunk zárni - nyilatkozta szerződtetését követően gyirmotfc.hu-nak Simon, aki első gyirmóti időszaka alatt 21 gólt szerzett, a 2015/2016-os idényben, amikor az együttes története során először feljutott az élvonalba, 12 találatával társ házi gólkirály volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz