Király Gábor újra megsérült - kérdéses a játéka a tavaszi rajton

Az Austria Wien elleni edzőmeccsen lesérült kapus csak könnyített edzésmunkát végezhet.
Dudás Gábor 2017. február 5., vasárnap 20:45
Az Austria Wien elleni edzőmeccsen lesérült kapus csak könnyített edzésmunkát végezhet.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 5., vasárnap 20:45

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros kapusa, Király Gábor az őszi 19 bajnokiból sérülések miatt haton védhetett.

Az augusztus 13-ai Diósgyőr (3-1) elleni mérkőzésen elmozdult a csípőízülete, ennek következtében beálltak a funkcionális izmai. Szeptember 10-én a Videoton (0-3) elleni felcsúti összecsapáson combközelítőizom-sérülést szenvedett, emiatt az ősz hátralévő részét kihagyta. A januári, medulini edzőtáborban a Vinkovci (1-0) és a Lokomotiva Zagreb (0-1) elleni felkészülési találkozókon ismét elfoglalta a helyét a vonal előtt, mindkét meccsen egy órát védett – számolt be a haladas.hu.

 

A pénteki, Austria Wiennel (0-1) szembeni edzőmeccs 35. percében azonban cserét kellett kérnie, egy kirúgásnál a jobb lábában combhajlítóizom-sérülést szenvedett.

A 33. percben egy rúgásnál éreztem feszülést a lábamban, rá két percre jobbnak láttam cserét kérni – nyilatkozta a kiralyabor.eu oldalon a hálóőr. – Túl vagyok az orvosi vizsgálaton, a combhajlító izomcsoport egy része sérült, az ultrahang nem mutatott súlyos sérülést. Így a folytatásban – bár kezeléseken kell részt vennem – könnyített edzésmunkát végezhetek.

A válogatottsági rekorder kapus hozzátette: hétvégén sem pihent, a szintén sérült Rózsa Dániellel és Németh Márióval kezelésre járt. Azt jelen pillanatban Király nem tudta megmondani, hogy a Vasas elleni, február 18-i tavaszi idénnyitón védhet-e majd.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz