Edzőváltás az NB II-ben: Csizmadia másodszor is távozik Budafokról

Az NB II-es Budafoki MTE hétfőn jelentette be, hogy már nem Csizmadia Csaba a csapat vezetőedzője.
Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 15:09
Az NB II-es Budafoki MTE hétfőn jelentette be, hogy már nem Csizmadia Csaba a csapat vezetőedzője.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 15:09

A Budafok nem kezdte jól a Merkantil Bank NB II szezonját, öt fordulót követően három vereséggel és két döntetlennel, két pontot szerezve a tabella utolsó, 20. helyén áll. A klubvezetése úgy döntött, új impulzusokra és változásra van szükség a kispadon, ezért Csizmadia Csaba leváltása mellett tette le a voksát.

"Csizmadia Csabának játékosként, majd vezetőedzőként is elévülhetetlen érdemei voltak egyesületünk közelmúltbeli, történelmi sikereiben. Irányításával vívtuk ki 74 évet követően újra az NB I-es tagságot, ahol a kiesés ellenére is rendkívül pozitív benyomást tett a BMTE a magyar futballtársadalomra. Csizi odaadó munkáját és a Budafokért tett fáradozásait ezúton is nagyon köszönjük, edzői pályafutásához további sok sikert kívánunk!" - írja a klubhonlap.

A szakvezető pótlásáról a vezetőség hamarosan gondoskodik a beszámoló szerint.

Csizmadia 2018 és 2021 között irányította először a Budafokot, vezetésével feljutott az élvonalba a csapat. Egy idényt követően azonban kiesett az NB I-ből és két fordulóval a bajnokság befejezése előtt hazai pályán kapott ki a csapat 9–2-re a Pakstól - ezt követően Csizmadia lemondott a posztjáról. 2021 októberétől azonban ismét ő lett a BMTE vezetőedzője, egészen mostanáig.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz