Fotó: honvedfc.hu

Edzőmeccsek: A Kecskemét duplán legyőzte a Honvédot, a Mezőkövesd harmadosztályú csapatot vert

A Kecskemét két meccsen négyet rúgott a Honvédnak, a Mezőkövesd az NB III-as Tiszaújvárost múlta felül.
Csakfoci.hu 2023. július 12., szerda 20:02
Fotó: honvedfc.hu
A Kecskemét két meccsen négyet rúgott a Honvédnak, a Mezőkövesd az NB III-as Tiszaújvárost múlta felül.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 12., szerda 20:02

A Honvéd és a Kecskemét kétszer is megmérkőzött egymással szerda kora este, természetesen más-más összeállításban. Az eredmény azonban mindkét találkozón azonos volt: az NB I ezüstérmese kétszer is 2-0-ra győzte le az élvonaltól búcsúzó és az NB II-re készülő kispestieket

Felkészülési mérkőzés, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Honvéd - Kecskemét 0-2 (Kovács 59., Meshki 56.)

Honvéd: Tujvel (Gyetván, a szünetben) – Nagy Z., Nyitrai, Pekár (Kaczvinszki, 21., Horváth M., 61.), Pintér M., Bartha, Keresztes, Haragos, Pukhtieiev, Tarcson (Kulbachuk, 76.), Németh B. (Fábiánkovits, 76.)

Kecskemét: Kersák (Fadgyas) – Nagy O., Vágó, Iyinbor, Grünvald, Katona L. – Bodor (Kovács P.), Meszhi, Artner (Györgye), Kovács K.

Felkészülési mérkőzés, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Honvéd - Kecskemét 0-2 (Májer 19., Banó-Szabó 86.)

Honvéd: Dúzs – Kovács N., Szabó A., Kocsis G., Benczenleitner, Bocskay, Adorján (Polák, 83.), Eördögh, Kocsis D. (László Máté, 83.), Átrok (Simon B. 79.), Kerezsi

Kecskemét: Varga B. – Májer, Szűcs K., Belényesi, Szalai, Leoni – Nikitscher, Kiss B., Banó-Szabó, Szuhodovszki – Pálinkás

A Mezőkövesd Ugrai Roland mesterhármasával már az első félidő után 3-1-re vezetett harmadosztályú ellenfelével szemben. Szünet után még egy gólt szereztek a kövesdiek.

Felkészülési mérkőzés, Mezőkövesd

Mezőkövesd - Tiszaújváros 4-1 (Ugrai 3., Prudnikov)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz