Beszólt az ügyvezető Supkának, majd lépett az edző ügyében is – ekkor rendezik a tartozásokat

A Szombathelyi Haladás a korábbi edzőjének, Supka Attila feljelentésére reagálva a vasiak szerda délután hivatalos honlapjukon jelezték: valamennyi követelését megkapja a szakember és segítője.
Csakfoci Admin 2019. december 18., szerda 18:59
A Szombathelyi Haladás a korábbi edzőjének, Supka Attila feljelentésére reagálva a vasiak szerda délután hivatalos honlapjukon jelezték: valamennyi követelését megkapja a szakember és segítője.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 18., szerda 18:59

A csakfoci.hu elsőként jelezte, hogy az egyre nagyobb bajban lévő Haladást feljelentette a csapat korábbi edzője, Supka Attila a Magyar Labdarúgó-szövetségnél, mivel több havi járandósággal tartoznak neki.

Az ügyben az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a keddi ülésén több fontos ügyről is döntést hozott, így többek között kiderült, 400 ezer forintra megbüntették a klubot, mert a korábban menesztett Supka Attila vezetőedzőnek és segítőjének, Híres Gábornak tartozik a vasi klub. Amennyiben a klub a határozat jogerőre emelkedésig nem fizeti ki az összeget, a szövetség tíz hónapra kizárja a Haladást az átigazolásból. A Supka–Híres páros a 13. forduló után a 18. helyen adta át a csapatot.

A Haladás nemrégiben kinevezett új ügyvezetője, Séllei Árpád a klubhonlapnak elmondta, a tárgyalás reggelén a klub a tartozás kétharmadát átutalta az edzőpárosnak, azért annyit, mert a végösszeg pontosításra szorult, egyikük fizetéséhez ugyanis letiltás érkezett.

A Haladás ezen kívül vitatta azt, hogy Supka és Híres fizetésükön kívül jogosult lennének prémiumra is, hiszen nekik is köszönhető volt, hogy a csapat kiesőhelyen tanyázott. Ám az MLSZ fegyelmi bizottsága szerint a prémium is jár.

A Haladás így teljesíti kötelezettségét, a fennmaradó részt - prémiumokkal együtt - csütörtökön elutalja - azaz Supkáék valamennyi követelésüket megkapják.

Séllei Árpád annyit fűzött az ügyhöz, hogy a jelek szerint Supkáék jobban teljesítenek a pályán kívül, mint tették a kispadon.

Olvastad már?
Kőkemény MLSZ-határozat: Kizárhatják a Haladást az átigazolásokból, ütés miatt eltiltás a Fradi-játékosnak
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága hétszámjegyű összegre büntette az FTC-t, de az Újpest sem úszta meg a rasszista bekiabálások miatt. Supkának és Híresnek is tartozik a Haladás, Sannino két meccset kapott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz