Zvezda-Fradi: Bajban a szerbek, kidőlt a 8-szoros bajnok alapember

Combsérülése miatt kihagyhatja a Fradi elleni Európa Liga-csoportkörös találkozót a Crvena zvezda rutinos hátvédje, Nemanja Milunovic.
Budai László 2022. október 4., kedd 8:40
Combsérülése miatt kihagyhatja a Fradi elleni Európa Liga-csoportkörös találkozót a Crvena zvezda rutinos hátvédje, Nemanja Milunovic.
Szerző: Budai László 2022. október 4., kedd 8:40

Több szerb lap is arról számolt be, hogy bajba került a Ferencváros elleni Európa Liga-mérkőzésre készülő Crvena zvezda, ugyanis valószínű, hogy egyik kulcsembere nélkül kell majd csütörtökön pályára lépnie. A vasárnapi, Novi Sad elleni (4-0) bajnokin combsérülést szenvedett a belgrádiak 8-szoros bajnok védője, Nemanja Milunovic, akit emiatt már a 32. percben le kellett cserélni.

A hírek szerint a futballista sérülése ugyan nem súlyos, de erősen kérdésessé vált a játéka. Amennyiben Milunovic nem tud majd pályára lépni, abban az esetben az a Radovan Pankov helyettesítheti, aki vasárnap is beállt helyette csereként.

A 33 éves Milunovic nyáron a török Alanyasportól tért vissza a Zvezdához, amellyel az előtte lévő szezonokban már három bajnoki aranyat nyert, az idei szezonban hét bajnokin játszott eddig, hatszor kezdőként.

Olvastad már?
"B*szódj meg, Antwerp" - a Fradi miatt durván nekiment excsapatának és a szurkolókat is provokálta a balhés támadó
Úgy ünnepelte asszisztját a korábbi csapata ellen, mintha gólt lőtt volna a Kortrijk támadója, Didier Lamkel Zé, aki a nyáron a Fradihoz kerülhetett volna.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is vezető Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz