Fotó: www.walesonline.co.uk

Walesi-magyar: Giggs elárulta, mekkora esély van a Real Madrid-sztár játékára a sorsdöntő Eb-selejtezőn

Közel egy hónapja nem játszott tétmérkőzést a madridi klub sztárja, Gareth Bale, a walesi szélső azonban biztos benne, hogy felépül a magyarok ellen.
Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 14:58
Fotó: www.walesonline.co.uk
Közel egy hónapja nem játszott tétmérkőzést a madridi klub sztárja, Gareth Bale, a walesi szélső azonban biztos benne, hogy felépül a magyarok ellen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 8., péntek 14:58

Mint ismert, az előző válogatott szünetben sérülést szenvedő Real Madrid-sztár, Gareth Bale is tagja a Magyarország elleni sorsdöntő Eb-selejtezőre (is) készülő Wales keretének.

A villámgyors szélső az október 13-án lejátszott Horvátország elleni mérkőzés óta egyetlen percet sem játszott klubcsapatában, ennek ellenére Ryan Giggs szövetségi kapitány számít rá, a tréner pedig azt is elmondta, mekkora esélyét látja a játékának.

– Biztos benne, hogy a válogatott meccsekre a megfelelő állapotban lesz. Napi kapcsolatban vagyok vele, a legutóbb, amikor beszéltünk, biztosított arról, hogy formába jön nemsokára. Az lenne a legjobb, ha játszana a Real Madridban, mielőtt csatlakozik hozzánk, reméljük, hogy akár már az Eibar elleni hétvégi meccsen pályára léphet – nyilatkozta Giggs.

Wales jövő hét szombaton előbb Azerbajdzsánba utazik, majd három nappal később Magyarországot fogadja az Eb-selejtező E-csoportjában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz