Visszatérés: 1 évnyi pokol után edzhet újra a magyar légiós

Szántó Tamás 2018 márciusában játszotta az utolsó tétmeccsét, majd porcsérülést szenvedett és megoperálták a térdét, a napokban azonban ismét beszállt az edzésbe.
Nyikes Zoltán 2019. március 29., péntek 13:55
Szántó Tamás 2018 márciusában játszotta az utolsó tétmeccsét, majd porcsérülést szenvedett és megoperálták a térdét, a napokban azonban ismét beszállt az edzésbe.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 29., péntek 13:55

Legutóbb 2018. március 17-én, az AC Wolfsberger elleni bajnokin lépett pályára tétmeccsen az osztrák élvonalbeli Rapid Wien magyar középpályása, Szántó Tamás, aki ezt követően átesett egy műtéten, miután a jobb térdében porcsérülést szenvedett.

Honfitársunk visszatérése azonban egyre közelebb, a napokban már együtt edzett  csapattal és a labdás gyakorlatokba is beszállt.

"Ha ilyen hosszú ideig voltál sérült, nagyszerű dolog visszatérni a pályára. Természetesen azonban még időre van szüksége, a társak még nem támadhatják meg őt az edzésen, de fejben nagyon fontos a számára, hogy itt lehet közöttünk" - nyilatkozta Szántóról a heute.at oldalon a Rapid vezetőedzője, Dietmar Kühbauer.

A 23 éves játékos csapata a nyolcadik helyen végzett az osztrák élvonal alapszakaszában, így az alsóházban folytatja a szereplést a hétvégi fordulótól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz