Visszatér a Puskás válogatottja: "Visszaesés nélkül zajlott a gyógyulás"

A Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott játékosa felépült a súlyos sérüléséből. Spandler Csaba már a spanyolországi edzőtáborban futóedzéseket végzett, s mostanra már teljes értékű edzésmunkát végezhetett a többiekkel.
Csakfoci Admin 2019. február 16., szombat 10:38
A Puskás Akadémia utánpótlás-válogatott játékosa felépült a súlyos sérüléséből. Spandler Csaba már a spanyolországi edzőtáborban futóedzéseket végzett, s mostanra már teljes értékű edzésmunkát végezhetett a többiekkel.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 16., szombat 10:38

Tavaly ősszel súlyos sérülést szenvedett a Puskás Akadémia magyar válogatott hátvédje, Spandler Csaba. A 22 éves védő a magyar U21-es válogatott Törökország ellen 2–1-es vereséggel végződő mérkőzés 68. percében súlyos sérülést szenvedett, mentővel szállították kórházba, ahol szárkapocscsont-törés miatt műtét várt rá.

A beavatkozás sikeres volt, és mostanra már felépült a sérüléséből, és újra teljes értékű edzésmunkát végezhetett a többiekkel.

Utólag visszatekintve gyorsan elszaladt ez a három és fél-négy hónap. A rehabilitáció alatt rengeteget dolgoztam, hogy minél előbb újra a pályán lehessek, hála Istennek, akadálymentesen, visszaesés nélkül zajlott a gyógyulás. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet fizioterapeutánknak, Feszthammer Rékának, aki kemény munkát írt elő számomra, ezzel elősegítve, hogy mielőbb visszatérhessek – kezdte Spandler Csaba a pfla.hu-nak.

A spanyolországi edzőtáborban még csak futómunkát végeztem, a hazatérés után kezdődtek a labdás tréningek. Még fel kell vennem a játék ritmusát, de ez már csak napok kérdése, nagyon örülök, hogy már nem csak távolból figyelhetem a társakat – tette hozzá.

Spandler a klubhonlapnak azt is elárulta, az edzőtáborban tapasztaltakon túl miért nem lepte meg a Radoki János által megkövetelt munka- és játékstílus.

Nagyon élvezem a közös munkát, rengeteget futunk, ez az alapja a játékunknak, s én szeretek futni. A mester stílusa számomra nem volt ismeretlen, hiszen az U21-es válogatottban már dolgoztam együtt németországi szakemberrel. Ott is hasonló stílusban játszottunk; az agresszív letámadás és a földön, kis passzokkal felépített játék dívott, s nem is áll távol tőlem ez a játékfilozófia, amellyel véleményem szerint nagyon sikeresek lehetünk – már a közeljövőben is – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz