Úton a visszatérés felé a Loki-támadó – kiderült, mikor lehet újra pályán

Bereczki Dániel bízik benne, hogy az őszi szezon folyamán már 100 százalékosan a csapattal készülhet.
Budai László 2017. május 17., szerda 14:02
Bereczki Dániel bízik benne, hogy az őszi szezon folyamán már 100 százalékosan a csapattal készülhet.
Szerző: Budai László 2017. május 17., szerda 14:02

A DVSC fiatal támadója, Bereczki Dániel még egy egymás közti edzőmérkőzésen szenvedett térdsérülést a télen, amely után megműtötték. A játékos két hónapja túl van az operáción, most pedig már a Debreceni Labdarúgó Akadémián készül, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

- Ilyenkor az a legfontosabb, hogy a műtött láb minél előbb megerősödjön és a tüdőm kapacitását is rendbe kell hozni – mondta Bereczki a dvsc.hu-nak. - Egyelőre nehéz megmondani, mikor térhetek vissza a társak közé, de általában hat hónap, amire szükség van egy ilyen sérülés után. Bízom benne, hogy az őszi szezon folyamán már teljes erőbedobással készülhetek a csapattal. Nyilván nem volt könnyű ez a helyzet a számomra, de nem keseregtem azon, hogy megsérültem. Mindig az előttem lévő feladatokra tekintettem, azokba kapaszkodtam. Minden apróságnak örültem, például, amikor rá tudtam állni a lábamra, most pedig hogy már itt lehetek a többiek között az akadémián. Ez nagyon nagy boldogsággal tölt el. Egyáltalán nem gondolok már a sérülésemre, keményen dolgozok, és csak arra koncentrálok, hogy minél erősebben térjek vissza.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz