Teljesítményfokozás dopping nélkül? - a profik módszerét most Te is kipróbálhatod!

Az EPS Medical megújult weboldalán keresztül most Te is foglalhatsz időpontot és kipróbálhatod a teljes test hidegterápiás kabint.
Nyikes Zoltán 2022. május 20., péntek 8:49
Az EPS Medical megújult weboldalán keresztül most Te is foglalhatsz időpontot és kipróbálhatod a teljes test hidegterápiás kabint.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 20., péntek 8:49

Teljesítményfokozás dopping nélkül? De hogyan?

Erre a kérdésre a Budapesti Honvéd férfi kosárlabdacsapata már tudja a választ! Nemrég ugyanis kipróbálták a teljes test hidegterápiás kabint és tapasztalták a jótékony hatásait.

Mint tudjuk, az izomzat reakciója a hidegre a mindenki által jól ismert „reszketés”, amely felgyorsítja az izom-anyagcserét, megnöveli az izom vérellátását. Az izom a véren keresztül oxigént és tápanyagot vesz fel, melyet a vér elszállít az izom-anyagcsere végtermékeivel együtt.

Ezáltal gyorsabb lesz az izomregeneráció, és nő az izom teljesítőképessége, javul a szív keringése és kedvezőbben alakul az energiaháztartás is.

Próbáld ki Te is és foglalj még ma egy időpontot az EPS Medical megújult weboldalán keresztül!

(Támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz