Te is kipróbálhatod a hidegterápiát a Naphegyen - videó

A sokak által jól ismert és használt terápiás módszer, a hidegterápia, már mindenki számára elérhető az EPS Medical jóvoltából!
Csakfoci.hu 2023. március 9., csütörtök 15:30
A sokak által jól ismert és használt terápiás módszer, a hidegterápia, már mindenki számára elérhető az EPS Medical jóvoltából!
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 9., csütörtök 15:30

De mit is kell tudni erről a terápiás módszerről?

A szervezetre ható “hideg sokk” következtében beindulnak az immunrendszer öngyógyító és gyulladáscsökkentő folyamatai, melynek következtében csillapodnak a fájdalmak. A hidegterápia hozzájárul a gyorsabb izomregenerációhoz és nyugtatja az idegrendszert is. Reumatikus-, és egyéb ízületi betegség , krónikus, gyulladásos bőrbetegségek (pl. ekcéma, pikkelysömör), valamint sportsérülések esetén hatásos terápiás kezelési módszer.

A 2006-ban alapított Mecotec a Cryo Technology úttörőjéből a szektor csúcskategóriás hűtési megoldásokat kínáló globális vállalatává fejlődött mind a gyógyszeriparban, mind pedig a wellness és sport területén.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni ezt a terápiás módszert, az alábbi elérhetőségeken tudsz bejelentkezni, online foglaló rendszeren az EPS Medical honlapján vagy telefonos egyeztetésen keresztül.
Telefonszám: +36-30-973-1027
Cím: 1016 Budapest, Naphegy utca 67. (Oxygen Wellness Naphegy)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz