Szétszakadt az orra a Fradi-meccsen az NB I-es kapusnak: "A srác nem érezte, mit csinálhatott"

Durva sérülést szenvedett Horváth László, a Balmazújváros kapusa a Fradi elleni edzőmeccsen. A részletekről a főszereplő nyilatkozott a csakfoci.hu-nak.
Budai László 2017. november 10., péntek 13:39
Durva sérülést szenvedett Horváth László, a Balmazújváros kapusa a Fradi elleni edzőmeccsen. A részletekről a főszereplő nyilatkozott a csakfoci.hu-nak.
Szerző: Budai László 2017. november 10., péntek 13:39

Egy durva ütközés miatt már a 8. percben le kellett cserélni a Balmazújváros kapusát, Horváth Lászlót, akit a csütörtöki, FTC elleni edzőmérkőzésen rúgtak meg csúnyán. Elsőre azt lehetett olvasni az esettel kapcsolatban, hogy a labda találta el a játékost, erről azonban szó sincs, Horváth a csakfoci.hu-nak részletesen mesélt az esetről és azt követő történésekről.

- Volt egy beadás, ami a röviden átszállt, én kivetődtem, és elütöttem a labdát. Moutari azonban nem érte el azt, és sípcsonttal belém rúgott. Hatalmas reccsenést hallottam. A Fradi orvosi stábja is nagyon korrekt volt, egyből rohantak oda, többek között Pánics Gergely is, aki elállította a vérzést. Később is mondták, hogy segítenek mindenben.

A srác viszont nem érezhette, hogy mit csinálhatott, mert utána nevetgélve jött be, és mondta, hogy „sorry, sorry”. Persze nem ismerem, milyen ember, lehet, hogy bohókásabb, de fogalma sem volt, hogy mi történt. Azt természetesen nem feltételezem, hogy bármilyen szándékosság lett volna benne.


Fotó: Horváth László

Horváth nem is úszta meg törés nélkül, a képeken pedig jól látszik, mennyire komoly volt az eset.

Eltört az orrom, az orrcimpám két centiméter hosszan szétszakadt, és alatta is össze kellett varrni. Mostanra az egész arcom bedurrant, és zöldül-lilul. A menyasszonyom mondta is, hogy örül neki, amiért nem az utolsó fordulóban történt. Hamarosan ugyanis lagzi lesz.

Szerencsére azért már jobban vagyok, mondhatom, hogy már inkább a tetanuszt érzem, amit kaptam. Az orrom nem is mozdult el, ezért nem kellett műteni, csak varrni, így csütörtökön el is engedtek. Hárman, csapatkapitányok egyébként is úgy terveztük, hogy nem utazunk rögtön vissza, mert péntek reggel volt Horváth Ferenc édesanyjának a temetése, amin képviseltük volna a csapatot. Sajnos, én nem tudtam így elmenni, de a többiek ott voltak.

A balmazi kapusnak néhány hetet így is biztosan ki kell hagynia, de az előzetesen vártnál előbb is visszatérhet.

- Hat hét, amíg teljesen rendbe jön az orrom. Csináltatunk azonban egy maszkot, ami teljesen illeszkedik, így remélem, hogy három hét múlva a csapattal lehetek.

Videón az eset

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz