Súlyosan megsérült az NB I terminátora: "Hallottam a reccsenést"

Súlyos sérülést szenvedett csapata edzésén a Kisvárda brazil születésű csapatkapitánya és középpályása, Lucas, akit azonnal a helyi kórházba szállítottak.
Dudás Gábor 2021. február 18., csütörtök 12:59
Súlyos sérülést szenvedett csapata edzésén a Kisvárda brazil születésű csapatkapitánya és középpályása, Lucas, akit azonnal a helyi kórházba szállítottak.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 18., csütörtök 12:59

A diagnózis szerint Lucas bal bokája eltört, hosszabb kihagyás vár rá.

- A műfüves csarnokban edzettünk, amikor egy teljesen ártalmatlan szituációban magam alatt maradt, és kifordult a bokám – idézte fel a történteket Lucas a kisvardafc.hu-nak. – Hallottam a reccsenést, egyből tudtam, hogy nagy a baj, amit a kórházban a röntgenfelvételek alapján doktor Kósa Jenő csapatorvos is megerősített. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell megműteni a sérült testrészt.”

Lucas fekvőgipszet kapott, azt egy hétig kell viselnie. Utána járógipszre vált, a teljes felépülése hat hetet vehet igénybe. A 31 éves középpályás a bajnokság eddigi 21 fordulójából 19 alkalommal jutott lehetőséghez, egy-egy meccset hagyott ki eltiltás, illetve kisebb sérülés miatt.

Egyébként sem volt rá jellemző eddigi magyarországi pályafutása során a kényszerpihenő: a 31 éves futballista 2015-ös érkezése óta összesen csak hét NB I-es, illetve NB II-es bajnokit hagyott ki, elsősorban eltiltás miatt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz