Sokkoló jelenet: Fernando Torrest kiütötték, elájult a pályán - videó

A Deportivo La Coruna otthonában szenvedett ijesztő sérülést az Atlético világ- és Európa-bajnok támadója.
Dudás Gábor 2017. március 3., péntek 7:22
A Deportivo La Coruna otthonában szenvedett ijesztő sérülést az Atlético világ- és Európa-bajnok támadója.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 3., péntek 7:22

 A Deportivo-Atlético Madrid csütörtöki spanyol bajnoki (1-1) 84. percében kapott hatalmas ütést Fernando Torres egy ütközés következtében (a hazaiak védekező középpályása, Álex Bergantiños volt az elkövető), majd azonnal elterült a gyepszőnyegen. Néhány csapattársa, majd az orvosi stáb sietett azonnal a segítségére, rögtön megnézték, az eszméletét elveszítő csatár nem-e lenyelte a nyelvét.


Végül némi ápolást követően, nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról a madridiak klubikonját.  A friss hírek szerint Torres már jobban van, a mentőautóban már magához is tért, miközben a kórházba szállították. 

TABELLA: A spanyol bajnokság állása itt - kattints!

Ezt erősítette meg Torres péntek hajnali Twitter-üzenete is: a játékos megköszönte az aggódó és érdeklődő üzeneteket, és azt írta, hogy szerencsére csak az ijedtség volt nagy, a baj annyira nem, így reméli, hogy hamar visszatérhet majd a pályára.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz