Ronaldo mindent megtesz, hogy elkerüljék a sérülések - videó

A Manchester United világklasszisa már letette a voksát a Theragun mellett.
Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 11:32
A Manchester United világklasszisa már letette a voksát a Theragun mellett.
Szerző: Privacsek András 2021. december 26., vasárnap 11:32

Prevenció! Miért van akkora jelentősége és vajon miért siklunk el oly sokan felette?!

A rendszeres sport az egészségmegőrzésben nélkülözhetetlen szerepű, mely azonban magában rejti az egészségre nézett ártalmas sportsérüléseknek a veszélyét is. A sporttevékenységek szinte kivétel nélkül magas rizikót hordoznak magukban a sérülések szempontjából, különös tekintettel az élsportra, ahol a sportot rendszeresen és profi szinten űzők sajnos többszörösen kitettek ennek. Ezért is kiemelkedően fontos az izomzat és az ízületek megfelelő “bemelegítése”, felkészítése a sporttevékenység végzése előtt.

Ehhez nyújt kimagasló segítséget a Therabody Theragun masszázspisztolya, melyet bárhol és bármikor használhatsz és felkészítheted a szervezetedet a sportolásra.

A világklasszis Cristiano Ronaldo már letette a voksát a Theragun mellett. (Támogatott tartalom)

Kövesd Te is a példáját és nézz körül az Endo Plus Service webshopjában, ahol megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz