Puskás Aréna: A legnagyobb sztár hiányozhat a nyitómeccsről - sajtóhír

Kihagyhatja a november 15-i magyar-uruguayi gálamérkőzést is Luis Suárez, a Barcelona sérüléssel bajlódó klasszisa. 
Dudás Gábor 2019. november 3., vasárnap 17:05
Kihagyhatja a november 15-i magyar-uruguayi gálamérkőzést is Luis Suárez, a Barcelona sérüléssel bajlódó klasszisa. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 3., vasárnap 17:05

Luis Suárez mindössze 40 percet tudott a pályán tölteni a Barcelona szombati, Levante elleni bajnoki mérkőzésén, a jobb vádlijában elszenvedett sérülése miatt kellett lecserélni az uruguayi klasszist.

A vizsgálatok pontos eredményére még várnak, azt pontosan még nem tudni, mennyit kell kihagynia a támadónak - korábban egy hónapot hiányzott hasonló sérülése miatt az uruguayi.

A Marca c. spanyol lap azonban úgy tudja, hogy Suárez szinte biztosan nem játszhat majd a Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-találkozón, majd a Celta Vigo elleni bajnokin sem, mint ahogy hiányozhat az uruguayi válogatott novemberi mérkőzéseiről, azaz a Puskás arénában megrendezésre kerülő, teltházas nyitómeccsről is, hiába nevezték őt is a budapesti keretbe.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz