Nemcsakfoci: Hőterápiával regenerálódik a Győr világbajnoka

Kontraszt terápia segítségével regenerálódik Veronika Kristiansen, a Győri Audi ETO KC kétszeres Európa-bajnok- és világbajnok írányítója, balátlövője.
Csakfoci Admin 2020. január 21., kedd 9:09
Kontraszt terápia segítségével regenerálódik Veronika Kristiansen, a Győri Audi ETO KC kétszeres Európa-bajnok- és világbajnok írányítója, balátlövője.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 21., kedd 9:09

A Győri Audi ETO KC-nál kiemelkedő szerepet tölt be a játékosok megfelelő regenerációja, hogy meccsről meccsre egyre jobb formájukat tudják hozni a lányok. Nem csak a felnőtt csapatra, hanem a feltörekvő ifjúságra, az utánpótlásra is ugyan olyan figyelmet fordít a klub vezetősége.

Veronika Kristiansen az edzések után a Game Ready új, hőterápiával is ellátott készülékét használja a felfrissülésre, kiaknázva a kontraszt terápia számos előnyét.

https://www.facebook.com/195801680554900/photos/a.537673879701010/1748202385314814/

Mi az a Med4Elite?

A már jól ismert hordozható Game Ready készülék nagyobb “testvére”, a Med4Elite újabb kiegészítést és még nagyobb segítséget jelent a sportolók gyorsabb és hatékonyabb regenerálódásában, valamint megkönnyíti a fizikoterapeuták munkáját is.

A készülékkel egyszerre két munkaállomás használható, ahol az egyik sportoló a hőterápia, a másik pedig e közben a hidegterápia jótékony hatásait érezheti. A hideg és meleg terápián túlmenően a készülék képes két különböző hőmérséklet gyors, egymás utáni váltakoztatására, miközben kombinálja a terápiát aktív kompresszióval.

A Game Ready Med4Elite hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz