NB II: Megsérült Véber csapatkapitánya

Megsérült Törtei Tamás, a Nyíregyháza Spartacus csapatkapitánya. A diagnózis: részleges szakadás.
Mokány Lajos 2017. április 5., szerda 19:04
Megsérült Törtei Tamás, a Nyíregyháza Spartacus csapatkapitánya. A diagnózis: részleges szakadás.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 5., szerda 19:04

 

A szerdai edzésen éppen erőnléti tréningeket végeztek a játékosok a Szparinál, amikor Törtei Tamás komolyan megsérült. A labdarúgót azonnal Budapestre szállították egy specialistához, és kiderült, részleges szakadás van a vádlijában.

- Sprinteket és ugró gyakorlatokat végeztünk, amikor egyszer csak egy kattanást hallottam, majd úgy éreztem, mintha egy nagy kővel megdobták volna a vádlimat. Nem tudtam tovább lépni, és gondoltam, hogy nagy a baj. Attól tartottam, teljesen elszakadt a vádlim. Szerencsére az orvosi vizsgálat azt állapította meg, hogy csak részleges szakadásról van szó egy 8 mm-es területen. Így is minimum két hétig nem edzhetek, ultrahangos valamint lézeres kezelésekre kell járnom, valamint a jégkabint javasolták, mely felgyorsíthatja a gyógyulást. Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom a következő találkozókat - mondta a Szpari csapatkapitánya a klub honlapjának. Rudolf Gergely sem egészséges, őt még a Szeged elleni találkozón rúgták meg, és egy közel tíz centis seb van a lábán. Ő várhatóan bevethető lesz a hétvégén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz