Fotó: kecskemetite.hu

NB I: Jó hír érkezett a 11-es védésébe belesérült kapus állapotáról

Úgy tűnik, a Kecskemét kapusa, Varga Bence, valamint csapattársa, Mihajlo Meszhi is megúszta súlyos sérülés nélkül az Újpest elleni bajnokit.
Budai László 2022. október 8., szombat 15:00
Fotó: kecskemetite.hu
Úgy tűnik, a Kecskemét kapusa, Varga Bence, valamint csapattársa, Mihajlo Meszhi is megúszta súlyos sérülés nélkül az Újpest elleni bajnokit.
Szerző: Budai László 2022. október 8., szombat 15:00

A körülményekhez képest mindkét Kecskemét-játékos jól érzi magát pénteki esti, az Újpest elleni mérkőzésen elszenvedett sérülése után - számolt be róla a KTE honlapja. Varga Bence a találkozó hajrájában állcsúccsal hárította Giuseppe Borello 11-esét, ezután a földön maradt, a helyszínen tartózkodó mentősök és az egészségügyi stáb is azonnal reagált, a kapust pedig hordágyon vitték le. Még a fővárosban CT-vizsgálaton esett át, amely szerencsére negatív eredményt hozott, így Varga a saját lábán távozhatott a kórházból.

A csereként beállt Mihajlo Meszhi alig fél perccel a játék újrakezdése után fejelt össze vétlen helyzetben ellenfelével. A játékos arca feldagadt és a bőr fel is szakadt a bal szeme alatt, őt is azonnal ellátták és kórházba szállították, ahol összevarrták a sebet. Rá még további vizsgálatok is várnak majd, de a körülményekhez képest jól van.

Olvastad már?
Az NB I meglepetéscsapatának edzője a titokról: "Kockázatos lenne ide drága, ismeretlen külföldieket hozni" - interjú
A Kecskemét újonc létére a Ferencváros mögött a második helyen áll az NB I-ben. Szabó István, a csapat vezetőedzője elfogadta, hogy már a szezon előtt mindenki leírta és elkönyvelte őket kiesőnek. Nem akart nagy változásokat a keretben, mivel inkább a saját szemének hisz, nem annak, hogy ki mit sugall. A fia leigazolásában nem látott kockázatot, tudta, hogy csak bizalomra van szüksége és gyorsan meghatározó ember lesz. Bejöttek a számításai, ma már több vetélytárs is szeretné leigazolni a Honvédnál parkolópályára tett támadót. Egyetért azzal, hogy munkamániás, de nem szeret büntetni, az előző szezonban egy vacsorára való sem jött össze a büntetéspénzből. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz