Nagyon rosszul sikerült Messi visszatérése a válogatottba: a vereség mellett meg is sérült

A világbajnokság után először lépett pályára címeres mezben a Barcelona klasszisa, de az Uruguay elleni meccsen 3-1-re kikapott csapata, ő pedig meg is sérült.
Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 11:30
A világbajnokság után először lépett pályára címeres mezben a Barcelona klasszisa, de az Uruguay elleni meccsen 3-1-re kikapott csapata, ő pedig meg is sérült.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 11:30

Lionel Messivel a kezdőcsapatában lépett pályára az argentin válogatott Madridban, az Uruguay elleni péntek esti felkészülési mérkőzésen. A nyári, oroszországi világbajnokság után nemzeti csapatába visszatérő klasszis együttese azonban nem játszott jól és 2-0-s hátrányba került.

Később szépíteni tudtak az argentínok, a végén azonban ismét az uruguayiak találtak be, így 3-1-re megnyerték a meccset.

Messi a vereség miatt sérülése miatt is bosszankodhat: a szeméremcsontjánál érzett fájdalmat, ezért válogatottja keddi, Marokkó elleni mérkőzésén biztosan nem lép pályára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz