Nagymúltú klubnál lett kiemelt és névadó támogató az Endo Plus Service Kft.

Támogatói szerződést kötött a Budapesti Honvéd Sportegyesület és az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazására, javítására szakosodott vállalat, az Endo Plus Service Kft.
Privacsek András 2022. augusztus 29., hétfő 16:33
Támogatói szerződést kötött a Budapesti Honvéd Sportegyesület és az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazására, javítására szakosodott vállalat, az Endo Plus Service Kft.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 29., hétfő 16:33

A megállapodás értelmében az Endo Plus Service Kft. az ismét élvonalbeli férfi kosárlabda-csapatnál kiemelt, a férfi vízilabda-csapatnál pedig névadó támogató lesz, tehát az új idényben az Eurokupában is szereplő pólósok Endo Plus Service-Honvéd néven folytatják.

Az Endo Plus Service megalapítása óta dinamikus fejlődésen ment keresztül és az egészségügyi szektor meghatározó szereplőjévé vált. Sőt, mára a magyar sportélet szerves részét képezi, hiszen az NBI és NB II-es klubcsapatok, az olimpikonok és élsportolók legnagyobb százalékát szolgálja ki fizioterápiás, fájdalom terápiás, mozgásszervi rehabilitációs készülékekkel, ezen túlmenően pedig a mozgásszervi rehabilitációs magánszektort is segíti készülékeivel, szakértelmével.

- Nagyon örülünk, hogy eljutottunk a szerződéskötésig, hiszen érvényesülnek a honvédos irányelvek: a sport szeretete, a sportolók szeretete és az egyesület szeretete - nyilatkozta Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke. - Ez szerencsés találkozás, amellyel remélhetőleg el tudjuk érni a közös célokat: megerősíteni az NB I A csoportjába feljutott kosár-, illetve a nemzetköz porondra ismét kilépő vízilabda-csapatunkat. Van még egy fontos része az együttműködésünknek, a kiemelkedő egészségügyi háttér, amit nagyon kevesen tudnak biztosítani idehaza. A BHSE nagy hangsúlyt fektetett a prevencióra és rehabilitációra, az együttműködésnek köszönhetően pedig már olyan szintre léphetünk ezen a téren, amilyenre eddig nem volt módunk, és még inkább kiszolgálhatjuk a sportolóinkat. Köszönjük, hogy az Endo Plus Service Kft. úgy döntött, hogy ezeket az új kihívásokat, célokat, velünk szeretné elérni, a sportolói álmokat megvalósítani.

- Köszönjük szépen a bizalmat, cégünknek óriási megtiszteltetés és hatalmas lépés, hogy a Budapesti Honvéd támogatói lehetünk! - mondta Wieszt Attila, Endo Plus Service Kft. tulajdonosa. - Nekem személy szerint szívügyem is a Honvéd: én nagyon büszke vagyok, hogy itt ülhetek! Remélem, hosszú távon segíthetjük és támogathatjuk a klubot és sportolóit. (támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz