Megműtötték a Vasas fiatal támadóját

Kedden megműtötték Murka Benedek bal térdét. A Vasas 20 éves játékosa a Debrecen elleni bajnokin szenvedett súlyos sérülést.
Privacsek András 2017. szeptember 27., szerda 16:09
Kedden megműtötték Murka Benedek bal térdét. A Vasas 20 éves játékosa a Debrecen elleni bajnokin szenvedett súlyos sérülést.
Szerző: Privacsek András 2017. szeptember 27., szerda 16:09

Murka a műtét után a következőket mondta a vasasfc.hu-nak:

 - Szerencsére minden rendben ment, most már kezdem egyre jobban érezni magam. A műtét során pótolták az elszakadt elülső keresztszalagom és a sérült oldalszalagomat is rendbe hozták. Tállay doktor úr szerint nagyon jól sikerült a műtétre való felkészülésem, úgyhogy most már megnyugodtam és várom az előttem álló kemény rehabilitációs időszakot, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére állhassak. Lelkileg nehéz időszakon vagyok túl és még koránt sincs vége, de tudom, hogy erősebben fogok visszatérni. Most már csak előre nézek, minden erőmmel azon leszek, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Nagyon szorítok a fiúknak, hogy sikeresek legyenek a Honvéd elleni szombati találkozón.

Augusztus 18-án, a Debrecen elleni találkozó 62. percében az ellenfél 16-os vonalánál egy Loki-játékos lába elérte Murka lábát, amitől a játékos elvesztette egyensúlyát és ráesett a térdére, ami olyan szerencsétlenül alakult, hogy bekövetkeztek a szalagszakadások.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz