Légiósok: Megsérült Gyurcsó Ádám, kiderült, mennyit kell kihagynia

Előreláthatólag két hétig nem léphet pályára Gyurcsó Ádám, a ciprusi labdarúgó-bajnokságban éllovas AEK Larnaca magyar támadója.
admin 2023. január 31., kedd 20:45
Előreláthatólag két hétig nem léphet pályára Gyurcsó Ádám, a ciprusi labdarúgó-bajnokságban éllovas AEK Larnaca magyar támadója.
Szerző: admin 2023. január 31., kedd 20:45

A 20-szoros válogatott futballista az M1 aktuális csatornának kedden elmondta, szombaton a második helyen álló APOEL elleni bajnoki rangadót csak egy kisebb sérüléssel "összedrótozva" tudta vállalni, de végül elővigyázatosságból már a félidő előtt lecserélték. Gyurcsónak egy izomhúzódás miatt most pihennie kell.

Egyre jobban játékba lendültem, így most a legrosszabbkor jön ez a kényszerpihenő

- nyilatkozta.

A 31 esztendős támadó abban bízik, hogy a Dnyipro elleni mérkőzés előtt - a ciprusi együttes február 16-án a Konferencia-ligában fogadja ukrán ellenfelét párharcuk első felvonásán - vissza tud térni, és a nemzetközi kupameccs előtt "percek" lesznek a lábában.

Gyurcsó szerződését még decemberben 2025-ig meghosszabbította a klub, mint elmondta, ez nem is volt kérdés, hiszen nagyon jól érzi magát a csapatnál, pályafutása során "ez a második legjobb öltöző", amelyben megfordult.

A magyar légiós kijelentette, az együttes legfőbb célja, hogy a klub történetében első alkalommal bajnoki címet ünnepeljen. Ebben egy honfitársa is segítségére lehet, a 43-szoros válogatott Nikolics Nemanja szerződtetését vasárnap jelentette be a klub.

- Régóta ismerjük, és jól megértjük egymást a pályán, valamint azon kívül is. Tisztában vagyok vele, mit képvisel és mit tud adni egy csapatnak, hiába harmincöt esztendős már. Az ő kvalitása és rutinja döntő jelentőségű lehet kiélezett helyzetekben, nem véletlenül lesz valaki többszörös gólkirály - fogalmazott Gyurcsó, aki Székesfehérváron már csapattársa volt a csatárnak.
(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz