"Láttam, hogy lötyög a bal lábam" - a magyar válogatott védő beszámolt a súlyos sérüléséről

Előreláthatólag fél év kihagyás vár Devecseri Szilárdra, a Haladás korábbi magyar válogatott hátvédjére, aki a Kisvárda elleni Magyar Kupa-mérkőzésen Achilles-ín-szakadást szenvedett.
Csakfoci Admin 2021. február 27., szombat 10:33
Előreláthatólag fél év kihagyás vár Devecseri Szilárdra, a Haladás korábbi magyar válogatott hátvédjére, aki a Kisvárda elleni Magyar Kupa-mérkőzésen Achilles-ín-szakadást szenvedett.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 27., szombat 10:33

Korábban beszámoltunk arról, hogy Devecseri Szilárd, a Haladás háromszoros magyar válogatott hátvédje súlyos sérülés szenvedett a Kisvárda elleni MOL Magyar Kupa-nyolcaddöntő mérkőzésén. A klubhonlap tájékoztatása szerint a rutinos, 31 éves játékosnak elszakadt a bal lábában az Achilles-ina, szerda este a Markusovszky Kórházban megműtötték. Előreláthatólag körülbelül féléves kihagyás vár rá.

- Egy jobb oldali szabadrúgásból jött a labda a kapu elé, sikerült elfejelnem a berobbanó támadó elől, aki viszont - már nem emlékszem pontosan – vagy megrúgott, vagy rám lépett, ahogy földre értem. Hozzáteszem, nem szándékos mozdulat volt a részéről, nagy volt a tumultus, mindketten a labdát figyeltük.

Óriási, tompa fájdalmat éreztem, és amikor megpróbáltam levenni a cipőm, láttam, hogy lötyög a bal lábam - tudtam, nagy baj van.

Jött a masszőr és az orvos, csak annyit kérdeztek: öltöző vagy kórház? Mivel utóbbi mellett döntöttem, mentővel bevittek. Megröntgeneztek, majd a felvétel láttán toltak is a műtőbe, elszakadt ugyanis az Achilles-ínam. A műtét rendben ment, éjszaka viszont egy szemhunyásnyit sem aludtam. Mikor reggel óvatosan felálltam - rá persze nem állhatok - ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Csütörtök délelőtt hazaengedtek. A rehabilitáció három-négy hónap, utána kezdhetek el mozogni, az orvosok szerint szeptemberben futballozhatok újra. Remélem, kicsit túloztak, és hamarabb visszatérhetek. Rengetegen kívántak jobbulást, ettől azért most már sokkal jobb a hangulatom - mondta Devecseri a haladas.hu-nak, aki az idei szezonban 18 mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz