Komant ezért kerülik el a sérülések

Koman Vladimir nem tartozik a sérülékeny játékosok közé, ami többek között annak is köszönhető, hogy figyel a prevencióra.
Privacsek András 2018. október 15., hétfő 15:14
Koman Vladimir nem tartozik a sérülékeny játékosok közé, ami többek között annak is köszönhető, hogy figyel a prevencióra.
Szerző: Privacsek András 2018. október 15., hétfő 15:14

Több más válogatott futballistánkhoz hasonlóan, Koman is előszeretettel használja a Game Readyt a terhelés utáni regenerálódásra.

A 29 éves, 36-szoros válogatott középpályás jelenleg az iráni Szepahan játékosa. Koman 2009-ben csapatkapitánya volt az U20-as vb-n bronzérmet nyert magyar válogatottnak, öt találatával pedig kiérdemelte az Ezüstcipőt.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak.

A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. (Támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz