Jól halad Hidi felépülése

Hidi Patrikot szeptemberben kellett megműteni, azóta mára túl van a rehabilitáció jelentős részén, hamarosan pedig visszatérhet az Oviedo középpályása.
Privacsek András 2017. november 14., kedd 14:03
Hidi Patrikot szeptemberben kellett megműteni, azóta mára túl van a rehabilitáció jelentős részén, hamarosan pedig visszatérhet az Oviedo középpályása.
Szerző: Privacsek András 2017. november 14., kedd 14:03

Hidi Patrik lábközépcsont-törést szenvedett a Real Oviedo szeptemberi, Reus Deportiu elleni spanyol másodosztályú bajnokiján. Hidit pár nappal később megműtötték, az operáció jól sikerült, így megkezdődhetett a rehabilitációs időszak.

Ahogy több magyar játékos, mint például Dzsudzsák Balázs, Bese Barnabás, Eppel Márton vagy éppen Murka Benedek, a Honvéd korábbi középpályása is Game Ready-vel gyógyul.

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. több klubot és játékost is szponzorál ilyen géppel. Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon rendelhetőek. (Támogatói tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz