Így regenerálódik a Real világklasszisa

A gyors regeneráció nélkülözhetetlen a sportolók, és az aktív életmódot folytatók számára, hiszen a teljesítmény szinten tartásában, valamint annak növelésében ez elengedhetetlen tényező.
Privacsek András 2020. március 9., hétfő 10:57
A gyors regeneráció nélkülözhetetlen a sportolók, és az aktív életmódot folytatók számára, hiszen a teljesítmény szinten tartásában, valamint annak növelésében ez elengedhetetlen tényező.
Szerző: Privacsek András 2020. március 9., hétfő 10:57

A Normatec Pulse System egy olyan regenerációs “high-tech” technológiájú készülék, amely segítséget nyújt a bemelegítés alkalmával is, mivel serkenti a végtagokban a véráramlást, illetve egy kemény edzés után segít a fáradt izmokból eltávolítani a felgyülemlett tejsavat. Ezeket a tulajdonságokat már csak “megspékelték” azzal, hogy Bluetooth technológiával látták el a készülékeket, könnyebbé téve így a használatukat.

Nem véletlen a sportolók nagy kedvence, többek között Gareth Bale, a Real Madrid klasszisa is a Normatec-et használja a megfelelő regeneráció érdekében.

A Normatec hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

További információ itt található.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz