Így gyógyul a világbajnok olasz motorversenyző – fotó

Mágnesterápiával gyógyul a 36 éves olasz motorversenyző, Marco Melandri.
Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 15:44
Mágnesterápiával gyógyul a 36 éves olasz motorversenyző, Marco Melandri.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 15:44

A 2002-ben gyorsasági motoros-világbajnok, később a MotoGP-ben, jelenleg pedig a Suberbike-vb-n szereplő Marco Melandri, sérülése után mindent megtesz a minél előbbi felépüléséért.

Az 36 éves olasz rehabilitációját mágnesterápiával segítik. A mágnesterápiás készülékek olyan gyógyszer- és mellékhatásmentes eszközök, amelyek az esetek túlnyomó részében eredményesen enyhíthetik a fizikai fájdalmakat.

Ezek a készülékek a sportorvoslás, a fájdalomterápia, mozgásszervi rehabilitáció, alakformálás és reumatológia területén egyaránt alkalmazhatók.

Mágnesterápiás készülékeket az Endo Plus Service Kft. is forgalmaz, amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz