Honvéd-Videoton: Túl van a műtéten a válogatott játékos - ekkor térhet vissza

Megműtötték Fiola Attilát, a Videoton válogatott védőjét, aki a Fradi elleni mérkőzésen szenvedett belső oldalszalag-sérülést. A játékos operációja szövődménymentesen sikerült.
Budai László 2017. május 24., szerda 10:41
Megműtötték Fiola Attilát, a Videoton válogatott védőjét, aki a Fradi elleni mérkőzésen szenvedett belső oldalszalag-sérülést. A játékos operációja szövődménymentesen sikerült.
Szerző: Budai László 2017. május 24., szerda 10:41

A játékos pontos állapotáról a Videoton csapatorvosa, dr. Kovács Tibor számolt be.

"A sérülés után láttuk, hogy nagy valószínűség szerint operálni kell majd Fiola Attilát. A műtétre hétfőn került sor a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, a beavatkozást dr. Abkarovits Géza, a kórház sportsebész-főorvosa végezte el. Az operáció szövődménymentesen zajlott le, Attila hamarosan elhagyhatja a kórházat. A válogatott egészségügyi stábjával kiváló a kapcsolatunk, úgyhogy azonnal jeleztem dr. Szilas Ádámnak, a nemzeti együttes csapatorvosának Fiola sérülését. Előreláthatólag 3 hónapot vesz igénybe a rehabilitáció, biztos tehát, hogy a nemzetközi kupa selejtező-sorozatát, valamint a bajnokság elejét ki kell hagynia, ősszel viszont már ismét a csapat rendelkezésére állhat. Szurkolóink bizonyára emlékeznek Juhász Roland 4 évvel ezelőtti, Győrben elszenvedett sérülésére, nos Fiola Attila mostani sérülése szinte ugyanolyan, és a következő hetekben a rehabilitáció menete is hasonló lesz" - nyilatkozta a vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz