Honvéd-Videoton: Túl van a műtéten a válogatott játékos - ekkor térhet vissza

Megműtötték Fiola Attilát, a Videoton válogatott védőjét, aki a Fradi elleni mérkőzésen szenvedett belső oldalszalag-sérülést. A játékos operációja szövődménymentesen sikerült.
Budai László 2017. május 24., szerda 10:41
Megműtötték Fiola Attilát, a Videoton válogatott védőjét, aki a Fradi elleni mérkőzésen szenvedett belső oldalszalag-sérülést. A játékos operációja szövődménymentesen sikerült.
Szerző: Budai László 2017. május 24., szerda 10:41

A játékos pontos állapotáról a Videoton csapatorvosa, dr. Kovács Tibor számolt be.

"A sérülés után láttuk, hogy nagy valószínűség szerint operálni kell majd Fiola Attilát. A műtétre hétfőn került sor a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, a beavatkozást dr. Abkarovits Géza, a kórház sportsebész-főorvosa végezte el. Az operáció szövődménymentesen zajlott le, Attila hamarosan elhagyhatja a kórházat. A válogatott egészségügyi stábjával kiváló a kapcsolatunk, úgyhogy azonnal jeleztem dr. Szilas Ádámnak, a nemzeti együttes csapatorvosának Fiola sérülését. Előreláthatólag 3 hónapot vesz igénybe a rehabilitáció, biztos tehát, hogy a nemzetközi kupa selejtező-sorozatát, valamint a bajnokság elejét ki kell hagynia, ősszel viszont már ismét a csapat rendelkezésére állhat. Szurkolóink bizonyára emlékeznek Juhász Roland 4 évvel ezelőtti, Győrben elszenvedett sérülésére, nos Fiola Attila mostani sérülése szinte ugyanolyan, és a következő hetekben a rehabilitáció menete is hasonló lesz" - nyilatkozta a vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz