Fotó: molfehervarfc.hu

Félig megúszta, félig nem a Vidi fogát vesztő játékosa

Hangya Szilveszter egy ideiglenes pótlással kedden már újra edzhet, azonban minden bizonnyal még további kezelések várnak rá.
Budai László 2022. október 3., hétfő 22:05
Fotó: molfehervarfc.hu
Hangya Szilveszter egy ideiglenes pótlással kedden már újra edzhet, azonban minden bizonnyal még további kezelések várnak rá.
Szerző: Budai László 2022. október 3., hétfő 22:05

A Puskás Akadémia elleni meccs 45. percében egy szerencsétlen könyökös után kellett lecserélni a MOL Fehérvár balhátvédjét, a fogát veszítő Hangya Szilvesztert. A Vidi hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a válogatott játékos hétfőn ideiglenes pótlást kapott, így kedden már csatlakozhat csapattársaihoz, azonban minden bizonnyal még további kezelések várnak rá a jövőben.

A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.

Olvastad már?
Lemondott a Kisvárda edzői stábja, de Révész nem fogadta el: "Egyesek az arroganciától és a nagyképűségtől már nem láttak az orruknál tovább"
Révész Attila szerint a nemzetközi meccsek és a jó rajt utáni visszaesés nem az edzők felelőssége. A sportigazgató úgy érzi, magára kell vállalnia, hogy az öltözőben és a pályán újra rend legyen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz