Fájdalmas sérülés az NB II-ben: "Gyakorlatilag kitörte a fogamat"

Visszahelyezték a fogát Peszmeg Viktornak, és most egy sínnel rögzítették. Marek Strestík csapott oda a balmazújvárosi játékosnak.
Budai László 2018. augusztus 15., szerda 13:13
Visszahelyezték a fogát Peszmeg Viktornak, és most egy sínnel rögzítették. Marek Strestík csapott oda a balmazújvárosi játékosnak.
Szerző: Budai László 2018. augusztus 15., szerda 13:13

A Balmazújváros középpályása, Peszmeg Viktor már az első félidőben megsérült a Gyirmót elleni találkozón. A futballista a klubhonlapnak beszélt az esetről.

- Egy felszabadítás után körülbelül 25 méteren átvette a labdát Strestík, majd egy csellel áttette a lövőlábára, én követtem a mozgását, s amikor mögé kerültem, a könyökével eltalálta a számat. Azt éreztem, hogy mozog a fogam, így egyből mentem a Klinikára.

A jobb fenti egyes fogamat gyakorlatilag kitörte Marek, azt visszahelyezték, s most egy sínnel van rögzítve, aminek hat hétig rajtam kell lennie. Egyébként a helyzethez képest, köszönöm, jól vagyok már, bár az első éjszaka nagyon kemény volt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz