Ezzel az innovatív eszközzel az otthonodba költözhet a tökéletes arckezelés

Az arckezelések új innovációja számos lehetőséget nyit meg előttünk, hogy egyszerűbben, akár az otthonunkban is szépülni tudjon az arcbőrünk.
Budai László 2022. július 11., hétfő 9:53
Az arckezelések új innovációja számos lehetőséget nyit meg előttünk, hogy egyszerűbben, akár az otthonunkban is szépülni tudjon az arcbőrünk.
Szerző: Budai László 2022. július 11., hétfő 9:53

Bemutatkozik a Therabody legújabb “családtagja”, a TheraFace Pro. Az arckezelések új innovációja számos lehetőséget nyit meg előttünk, hogy egyszerűbben, akár az otthonunkban is szépülni tudjon az arcbőrünk.

A Therabody TheraFace Pro többféle alkalmazást egyesítő készülék, mely magában foglalja a hagyományos arcmasszírozás mellett a bőr tonizálását, valamint fényterápiáját is.

Előnyei:

- a masszírozó fejek enyhítik a feszültséget az arcizmokban, a nyakon és a mellkason egyaránt

- a mikroáramú gyűrű feszesíti a arcbőrt, javítja az arc és a nyak izomtónusát, fiatalos ragyogást ad a bőrnek

- a vörös LED fénygyűrű segít csökkenteni a szem körüli ráncokat

- a kék LED fénygyűrű csökkenti az enyhe és közepesen súlyos pattanásokat

- a tisztító gyűrű segít eltávolítani a lerakódott szennyeződéseket, olajat, az elhalt bőrt az arcról, valamint a sminket is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz