Fotó: kicker.de

Bundesliga: Minden eddiginél jobb hírek érkeztek Szalairól - ekkor térhet vissza

A Kicker szerint a magyar válogatott támadó akár már a bajnoki szünetet követő fordulóban újra pályára léphet.
Nyikes Zoltán 2022. január 24., hétfő 16:54
Fotó: kicker.de
A Kicker szerint a magyar válogatott támadó akár már a bajnoki szünetet követő fordulóban újra pályára léphet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 24., hétfő 16:54

A Fürth elleni hétvégi bajnoki előtti nyilatkozta azt a Mainz vezetőedzője, Bo Svensson, hogy továbbra is kérdőjeles, mikor térhet vissza a pályára a decemberben fejműtéten átesett Szalai Ádám.

A Kicker a legfrissebb cikkében már pozitívabb fejleményekről számolt be. A portál azt írja, hogy Dominik Kohr és Marcus Ingvartsen is minden bizonnyal visszatérhet a kéthetes bajnoki szünetet követően, valamint abban reménykednek a Mainznál, hogy

szalai Ádám is zöld utat kaphat már ekkor,

de addig is a támadóra még további vizsgálatok várnak.

Mint ismert, a Bundesligában ezen a hétvégén nem rendeznek fordulót, a 21. bajnoki körre jövő hét pénteken, szombaton és vasárnap kerül sor - a Mainz a Hoffenheimet fogadja majd.

Olvastad már?
"Nagyon komoly szerződést kínáltak" - a magyar kapus újra aláírt a Premier League élcsapatához
A magyar utánpótlás-válogatott kapus, Hegyi Krisztián célja, hogy a megfelelő időben bemutatkozzon a Premier League-ben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz