twitter.com/RBLeipzig

Bundesliga: Gulácsi után egy másik válogatott játékosunk is sérüléssel bajlódik

Az RB Leipzig két magyar válogatott játékosa, Gulácsi Péter és Orbán Willi is kihagyta a lipcseiek keddi edzését, igaz, szerencsére mindkettejük hétvégi játékára van esély.
Budai László 2022. augusztus 24., szerda 15:13
twitter.com/RBLeipzig
Az RB Leipzig két magyar válogatott játékosa, Gulácsi Péter és Orbán Willi is kihagyta a lipcseiek keddi edzését, igaz, szerencsére mindkettejük hétvégi játékára van esély.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 24., szerda 15:13

A kisebb sérüléssel bajlódó Gulácsi Péter bízik abban, hogy a német labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában már ismét az RB Leipzig rendelkezésére állhat. A magyar válogatott kapusa - aki combsérülés miatt kihagyta a lipcseiek múlt heti bajnokiját - elmondta, egyelőre csak a konditeremben edzett.

- Ott viszont minden gyakorlatot el tudok végezni, ami reményt ad a hétvégi játékommal kapcsolatban - nyilatkozta Gulácsi, hozzátéve, mindennap tesztelik a sérült testrészét.

A csapatkapitányt nélkülöző lipcseiek 2-1-re alulmaradtak az Union Berlin vendégeként, a győztes csapatban Schäfer András, a vesztesben Willi Orbán játszott a magyar válogatottak közül.

Orbán kisebb combsérülése miatt kedden szintén nem edzett a csapattal, de van esély rá, hogy ő is bevethető lesz már a hétvégén.

Gulácsi a gyenge szezonkezdetről azt mondta: szombaton mindenképpen le kell győzniük a Wolfsburgot, mert az nyugalmat adna a csapatnak.

Ha csak jól játszunk, és nem nyernünk, az most nem segít rajtunk

- mondta.

- Nem szabad úgy hozzáállnunk, hogy még van időnk és ráérünk, el kell kezdenünk gyűjteni a győzelmeket, ami az alapja lehet utána egy jó sorozatnak - tette hozzá. Három fordulót követően az RB Leipzig 2 ponttal a 11. helyen áll, szombati vendége, a Wolfsburg ugyancsak 2 pontot szerezve a 14. a Bundesligában.
(mti/csakfoci)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz