Az Újpest alapembere kidőlt, nem is tréningezhet már az edzőtáborban

Mohl Dávid bal lába sérült meg a győztes edzőmérkőzésen.
Budai László 2017. június 26., hétfő 15:31
Mohl Dávid bal lába sérült meg a győztes edzőmérkőzésen.
Szerző: Budai László 2017. június 26., hétfő 15:31

Komoly árat fizetett az Újpest legutóbbi győzelmekor, ugyanis Mohl Dávid bal lábát úgy eltalálták, hogy nem tudta folytatni az összecsapást. A hétfő délelőtti orvosi vizsgálatokat követően kiderült, hogy ugyan izomszakadás nem történt a vádlijában, de egy vérömleny keletkezett, ami miatt az edzőtáborban már nem léphet pályára és nem is edzhet.
„A legrosszabb az volt, hogy alig öt perc elteltével történt a dolog, és most pedig nem vehetek részt a programban a többiekkel, ami rendkívül elkeserítő számomra, nagyon csalódott vagyok, hogy aktívan legkorábban csak jövő hét végén lehetek része a csapatnak” – nyilatkozta az Újpest honlapjának a 32 éves futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz