A ZTE támadója túl a műtéten, de hosszabb kihagyás vár rá

Paudits Patrik a ZTE Sopron elleni bajnokiján szenvedett keresztszalag-szakadást, a gólérzékeny támadó visszatérésére ősszel van esély.
Csakfoci Admin 2017. május 12., péntek 19:10
Paudits Patrik a ZTE Sopron elleni bajnokiján szenvedett keresztszalag-szakadást, a gólérzékeny támadó visszatérésére ősszel van esély.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. május 12., péntek 19:10

Szűk két hete vesztett 1-0-ra hazai pályán a ZTE FC a Sopron ellen a Merkantil Bank NB II-ben, a mérkőzés pedig a vereség miatt is nagyon rossz emlék lehet Paudits Patriknak. A télen Csákvárról Zalaegerszegre igazoló támadó a csapat alapembereként szenvedett keresztszalag-szakadást, ami általában 6-8 hónapos kihagyással jár. Paudits műtétjére csütörtökön került sor, a támadó gyorsan megkezdheti a rehabilitációt, és bíznak benne, hogy a szokásosnál gyorsabban felépül, ősszel pedig a - már Zoran Szpisljak által irányítandó - csapat rendelkezésére állhat.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz