A világsztárok mindennapjaiból is nélkülözhetetlenek a rehabilitációs eszközök

A rendkívül sűrű szezon miatt a világsztárok is egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket.
Privacsek András 2021. március 2., kedd 13:59
A rendkívül sűrű szezon miatt a világsztárok is egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket.
Szerző: Privacsek András 2021. március 2., kedd 13:59

Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, ami kiemelt fontosságú a jelenleg is sérüléssel bajlódó Juventus-klasszis, Paulo Dybala életében, de ugyancsak ezt használja többek között Mohamed Salah, a Liverpool BL-győztese, valamint a PSG csillaga, Kylian Mbappé és a Real Madrid gólvágója, Karim Benzema is.

A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Összehasonlítva a tradíciónális RICE eljárással (pihenés, jeges borogatás, nyomásgyakorlás, helyzetváltoztatás), a Game Ready-nek jóval nagyobb lehet a gyógyhatása. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely több klubot és játékost is segít orvosi műszerekkel.

Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon vásárolhatóak. (Támogatói tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz