A magyar légiós egy évnyi pokol után: "Olyan érzésem volt, mint még soha"

398 napja, azaz 2018. március 17-én játszotta utolsó tétmeccsét az osztrák élvonalbeli Rapid Wien magyar középpályása, Szántó Tamás.
Csakfoci Admin 2019. április 18., csütörtök 13:28
398 napja, azaz 2018. március 17-én játszotta utolsó tétmeccsét az osztrák élvonalbeli Rapid Wien magyar középpályása, Szántó Tamás.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 18., csütörtök 13:28

Szántó Tamás egy évnyi pokol után edzhetett újra, és már nagyon várja, hogy visszatérjen a pályára, mivel elmondása szerint nem volt könnyű feldolgozni az elmúlt időszakot.

Sajnos gyakrabban vagyok az erősítőteremben, mint a pályán. Egy évvel ezelőtt a jobb térdemben porckárosodás keletkezett – kezdte Szántó, akit azóta kétszer megműtöttek, de most már egyre közelebb a visszatérése.

A fiatal játékos a Rapid TV-nek visszaemlékezett az utolsó mérkőzésére, amelyet az AC Wolfsberger ellen (5-1) játszott a bajnokságban. – Azt hiszem szombat volt, majd vasárnap egy regenerációs edzésen vettünk részt. Hétfőre szabadnapot kaptunk, kedden délelőtt egy edzésünk volt a csapattal az erősítőteremben, ahol szúrást éreztem a térdemben. Olyan érzésem volt, mint még soha.

A 23 éves labdarúgó legfőbb vágya, hogy újra a pályán lehessen.

Nehéz minden héten a lelátón ülni tudva azt, hogy nem segíthetek a csapatnak. Meg kellett tanulnom türelmesnek maradni. Néhány napja együtt edzettem a csapattal, a térdem jól van és az orvosok szerint is jól néz ki – tekintette előre, majd hozzátette, a lehető legrövidebb időn belül szeretne ismét pályára lépni a rekordbajnoknál.

Nem tudok konkrét dátumot mondani, mikor játszhatok újra, de ha minden a terv szerint halad, akkor az a legfontosabb, hogy a nyári felkészülésben százszázalékosan részt vegyek.

Szántó eddig 46 tétmeccsen játszott, és ötször volt eredményes, valamint kiosztott három gólpasszt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz