A legmodernebb technika segíti a focistákat és a kéziseket is: Edzés, regeneráció és megelőzés egyben - videó

Az élsportolók és olimpikonok, így a kézilabdások vagy a futballisták is egyre többen használják a Compex nevű ideg- és izomstimulátort.
Dudás Gábor 2021. február 5., péntek 12:35
Az élsportolók és olimpikonok, így a kézilabdások vagy a futballisták is egyre többen használják a Compex nevű ideg- és izomstimulátort.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 5., péntek 12:35

A Compex nevű készüléket akár otthon is üzembe lehet helyezni, segítéségével pedig a sportolók kiegészíthetik az edzéseiket, gyorsítani tudják a regenerációjukat, illetve könnyebben lesznek képesek megelőzni az esetleges sérüléseket.

Az elektrostimulátor mindezt a lehető leghatékonyabban végzi el, személyre szabható programok segítségével, magasfokú kényelmet biztosítva és komoly teljesítménynövekedést eredményezve.

A Compex-készülékek kizárólagos hazai forgalmazója a Terápiashop.

Bővebben a Compexről itt olvashatsz!

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz