TV-közvetítések: Újabb csatornán is láthatóak lesznek a spanyol meccsek - hivatalos

A Sport TV bejelentette, hogy december közepétől náluk követhetik a nézők a Spanyol Kupa küzdelmeit.
Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 17:04
A Sport TV bejelentette, hogy december közepétől náluk követhetik a nézők a Spanyol Kupa küzdelmeit.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 29., péntek 17:04

A Spanyol Kupa mérkőzései a Sport TV-n lesznek láthatók az elkövetkező években – jelentette be közleményében a csatorna. Ezt már december közepétől követhetik a nézők, egészen az április 18-i döntőig.

Az Európa Liga (Ludogorec – Ferencváros, december 12.), a Bundesliga, a Német Kupa, a labdarúgó vb- és Eb-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, az Olasz Kupa, az Olasz Szuperkupa, illetve a portugál és török bajnokság mellett újabb rangos sorozat került tehát a Sport TV-re – olvasható a sport1tv.hu oldalon.

– Páratlan az a kínálat, amivel idén decemberre és 2020-ra készülünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a kézilabda Eb-n a Sport TV képernyője előtt szurkolhatnak a nézők, és hogy 8 magyar klubcsapatunkért szoríthatunk a klubkézilabda legizgalmasabb időszakában. Immár hagyomány, hogy több nemzetközi kupa döntőjében is érdekeltek vagyunk, ez reményeink szerint így lesz 2020-ban is.

Könnyen lehet, hogy december 12-én dől el, hogy a Ferencváros csapata érdekelt lesz tavasszal is az Európa Ligában. 

A Spanyol Kupáról mit is mondhatnánk? Egy olyan sorozat, ahol a Barcelona és a Real Madrid indul, mindig magában rejti egy újabb El Clásico lehetőségét…” – árulta el Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke a Sport TV téli műsorkínálatáról. Majd hozzátette: „Ezekről a meccsekről és eseményekről nem szabad lemaradni.”

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz