Megerősítve: Megszűnik a Digi Sport - eldőlt, melyik csatornák váltják

Az Arena4 és az újonnan induló Match4 sportcsatorna váltja a Digi Sport augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit.
Nyikes Zoltán 2022. június 27., hétfő 14:02
Az Arena4 és az újonnan induló Match4 sportcsatorna váltja a Digi Sport augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. június 27., hétfő 14:02

Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu a múlt hét folyamán előre jelzett:

13 év után megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai sportcsatorna, a Digi sport.

A Network4 bejelentette, hogy az ARENA4 és új testvércsatornája, a MATCH4 váltja az augusztus 5-tel megszűnő Digi Sport 1, Digi Sport 2 és Digi Sport 3 csatornákat.

A DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója beszünteti adását. A népszerű utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Magyarországon elsők között a DIGI és Invitel előfizetőinek elérhető MATCH4 (és az ARENA4) sugározza majd.

A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is.

Az ARENA4 és a MATCH4 mellett hamarosan a DIGI is értékesíteni fogja az ARENA4+-t, Magyarország első sport-streaming szolgáltatását, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérők- és futamok, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítése - olvasható a közleményben.

Match4 közvetítési jogok:

Angol Ligakupa, Angol Championship, Skót Premier League, Német Bundesliga 1, Német Bundesliga 2, Major League Soccer, PDC darts, NASCAR, IndyCar, Superbike

Arena4 közvetítési jogok:

Német Bundesliga 1, Német Bundesliga 2, UEFA nemzetközi válogatott mérkőzések, NFL (profi amerikaifutball-liga), NCAA (egyetemi amerikai futball), MotoGP, PBC bokszgálák, MMA/Bellator gálák, Spanyol kosárlabda bajnokság, WWE pankráció, KO TV magazinműsorok

Olvastad már?
Nagy bejelentések a DVSC-nél: Új tulajdonos és új vezetőedző is érkezett - hivatalos
Hétfőn nagy átalakulás vette kezdetét a Debreceni VSC együttesénél, az elnökség több tagja is távozott, illetve új vezetőedző is érkezett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz