Közvetítési jogok: Sallóiék egy másik magyar sporttévéhez igazolnak - bajnokságot is váltanak

Ritkaság, hogy egy teljes szakértői csapat együtt igazol át egy konkurens csatornához, ám a csakfoci.hu információi szerint a Digi Sport “hármasa” az Aréna 4-nél folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2021. július 16., péntek 11:46
Ritkaság, hogy egy teljes szakértői csapat együtt igazol át egy konkurens csatornához, ám a csakfoci.hu információi szerint a Digi Sport “hármasa” az Aréna 4-nél folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 16., péntek 11:46

Alig pár nappal ezelőtt jelentette be, a “Háromoroszlán” című angol labdarúgás történéseivel foglalkozó magazinműsor műsorvezetője, Monoki Lehel, hogy 12 év után távozik a Digi Sporttól és augusztustól máshol folytatja pályafutását.

A csakfoci.hu értesülései szerint a Digi Sport kedvelt televíziós szakértői csapata egy az egyben csatornát és bajnokságot vált: Monoki mellett a két állandó szakértő, Bánki József és Sallói István is végleg elköszönt a csatornától.

Úgy tudjuk, mindhárman augusztustól a nemrég a Bundesliga közvetítési jogait megszerző Aréna4-nél folytatják televíziós pályafutásukat.

Az már korábban eldőlt, hogy a TV4, az Arena4 és az Arena4+ lesz a német foci új otthona augusztustól a 2024/25-ös szezon végéig. Sallóiék látókörébe egyébként ezzel az eddiginél sokkal több magyar játékos kerül, hiszen a csatornán kiemelt figyelmet fordítanak majd a magyar játékosokra, azaz Gulácsi Péterre, Szoboszlai Dominikra, Willi Orbánra, Sallai Rolandra, Szalai Ádámra, vagy akár Novothny Somára, illetve ha a Hertha szempontjából jól alakulnak a következő hetek, akkor Dárdai Mártonra és Dárdai Pálra is.

Olvastad már?
Másik magyar sportcsatornán lesznek láthatóak Szoboszlaiék és Sallaiék meccsei - hivatalos
A következő szezontól kezdve már nem a Sport TV fogja közvetíteni a német első- és másodosztályú bajnokikat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz